Snimak sa predavanja: Booking – napredna radionica:

Kroz detaljno istraživanje o upotrebi digitalnih alata u turističkom sektoru, saznali smo da je preko 20% ispitanika odustalo od korišćenja Booking.com platforme, dok turistička preduzeća u regionu planiraju da značajnu povećaju upotrebu ove platforme u narednoj godini. Stoga smo rešili da nakon prve radionice koja je napravila uvod, nastavimo sa Booking.com naprednom radionicom i pomognemo da se razvije njeno korišćenje i iskoriste svi benefiti.

Ako želite da naučite kako da razvijete postojeći profil na ovoj platformi i pozicionirate svoj biznis u njenim okvirima, potrebno je samo da popunite kratku prijavu na ovom LINKU, stići će vam mail sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati 29. oktobra u 18:30h. Učešće je potpuno besplatno!

Šta možete da naučite i čujete na naprednoj Booking radionici? Na koje načine da dodatno razvijete postojeći profil na ovoj platformi, da savladate dodatne funkcije u okviru platforme kao što su kaledar, dodavanje različitih vrsta soba i objekata kao i upotreba opcije ocena korisnika na profilu kako bi se prepoznale potrebe gosta i privukao što veći broj posetilaca. Sve odgovore i informacije o Booking-u dobićete od Igora Stojanovića koji ima preko 8 godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Pozivamo sve predstavnike malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori da se prijave na onlajn radionicu i da putem interaktivnog predavanja, razmene iskustava, individualnih vežbi, konsultacije sa predavačem na licu mesta i materijala za budući rad unaprede svoje veštine i poslovanje.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore.

Dodatne informacije: Tekuća godina je pokazala da je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja. U prethodnim mesecima, ICT Hub je realizovao istraživanje na temu ,,ICT alati u ruralnom, eko i avanturističkom turizmu u Srbiji, Crnoj Gori,  Bosni i Herzegoviniputem kog je identifikovana velika potreba malih i srednjih preduzeća (MSP) koja posluju u domenu eko, ruralnog i avanturističkog turizma za detaljnijim upoznavanjem sa digitalnim platformama, alatima i digitalnim marketingom. Uzimajući to u obzir, u saradnji sa partnerima JS Guru iz BiH i Digitalizuj.me iz Crne Gore, pripremljen je detaljan program od 9 interaktivnih onlajn radionica kako bi se ponudio širok spektar znanja i informacija, dodatno podstaklo regionalno povezivanje između turističkih ponuđača ali i unapredila znanja i veštine i organizacija i agencija koje sarađuju ili okupljaju male turističke preduzetnike. Radionice su dakle, namenjene svim MSP koja posluju u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.